Op 27 april, 1 mei en 2 mei 2020 GEEN ORANJEFESTIVAL RENSWOUDE door AFGEKONDIGDE MAATREGELEN COVID-19

Geplaatst op

Vanwege de zojuist afgekondigde nieuwe maatregelen, waaronder het verbod op evenementen tot 1 juni 2020, kan Oranjefestival Renswoude op 27 april, 1 mei en 2 mei 2020 niet plaats vinden.

Na maanden hard werken slaat dit nieuws voor ons in als een bom. Het gaat veel verder dan de teleurstelling bij jullie als trouwe bezoekers, dit raakt ook onze artiesten, vrijwilligers, medewerkers, leveranciers en partners. Jullie maken elk jaar ons festival mogelijk en zonder jullie betrokkenheid zou Oranjefestival Renswoude geen Oranjefestival Renswoude zijn.

We zijn al een aantal weken aan het onderzoeken wat deze afgelasting betekent in praktische zin. Met de vandaag afgekondigde maatregelen kunnen we nu pas verder met afspraken wijzigen, verplaatsen en/of annuleren. Dit gaat tijd kosten.

We zijn ondertussen achter de schermen druk bezig om alle opties wat betreft aangeschafte entreetickets voor 2020 uit te werken en op te starten. Deze mogelijkheden worden later gecommuniceerd. Alle ticket kopers worden zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 27 april, geïnformeerd via onze site en social media kanalen. We gaan er met z’n allen voor om dit zo goed mogelijk op te lossen zodat we de komende jaren nog samen feesten kunnen blijven vieren.

We willen vragen om jullie begrip. Het is fijn als we van jullie even de tijd krijgen om mogelijkheden te bekijken én oplossingen te vinden.

Als organisatoren wensen wij onze bezoekers, vrijwilligers, leveranciers en de vele betrokken partijen vooral de beste gezondheid. Iets wat bovenaan staat in de komende periode!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *