IN THE MIX

Op de vrijdagavond van Oranjefestival Renswoude staat wederom een groot feest geprogrammeerd met een line-up die niet alleen de jeugd zal aanspreken maar echt is voor alle leeftijden!

Het Bottelhuus van vorig jaar is omgedoopt tot een groter ‘Kraaiennest’ waar je deze avond een aantal van de beste coverbands van Nederland gaat terug vinden. Op de mainstage in de megatent vindt je de dan weer een heerlijke mix van DJ-acts en de beste show elementen!

In het Kraaiennest en op de Mainstage wordt het van 21:00 uur tot 01:00 uur maximaal feest!

Kom hier snel terug voor meer info over Oranjefestival Renswoude in the Mix 2023 en tickets.

Wil je weten wat je kan verwachten? Check hier de foto’s van 2022:


BEN JE JE TICKETS KWIJT?
Je kunt jouw e-tickets hier opnieuw opvragen.  

Officiële ticketpartner van Oranjefestival Renswoude is Your Ticket Provider. Let op: We raden je af om tickets van derden te kopen. De echtheid van deze tickets kunnen we niet garanderen. Opkopers als Viagogo en TopTicketShop zijn niet betrouwbaar. 

OVERMACHT/ANNULERING
1. In geval van overmacht heeft de Organisatie het recht het Evenement geheel of gedeeltelijk te annuleren of te organiseren op een andere datum.

2. Onder het begrip ‘overmacht’ als bedoeld in dit artikel wordt mede verstaan, alle onvoorziene omstandigheden die buiten schuld of toedoen van de Organisatie zijn ontstaan zoals; het afzeggen door artiest(en), brand, staking, slechte weersomstandigheden, etc. 

3. Als het Evenement als gevolg van of in verband met overmacht geheel wordt geannuleerd voordat het Evenement is begonnen, zal de Organisatie het aankoopbedrag (exclusief fees) van het Toegangsbewijs vergoeden. De Bezoeker kan ten opzichte van de Organisatie geen aanspraak maken op enige (schade)vergoeding anders dan de restitutie van het aankoopbedrag. Er wordt pas tot restitutie overgegaan na afgifte van een origineel, geldig en onbeschadigd Toegangsbewijs door de Bezoeker aan de Organisatie. In andere gevallen, bestaat geen aansprak op restitutie