ORANJEFESTIVAL IN THE MIX

Van uitstel komt geen afstel! In 2022 staat op de vrijdagavond van Oranjefestival Renswoude wederom een groot tentfeest geprogrammeerd voor alle leeftijden! Het concept is compleet in de mix gegaan met een line-up tot gevolg waarbij iedereen aan zijn trekken kan komen! De avond staat bol met hedendaagse hits tot rock en dance klassiekers. De naam In The Mix geeft een dikke knipoog naar wat je deze avond kan verwachten. Oranjefestival Renswoude In the Mix wil je niet missen!

Paul Sinha
Bekend van Eigenlijk Wel en Bootje samen met Antoon. Paul is een van de beste songwriters van Nederland. Hij heeft meegewerkt aan verschillende hits van de afgelopen jaren die door onder andere Rolf Sanchez en Kriss Kross Amsterdam zijn uitgebracht. Daarnaast heeft hij ook samenwerkingen met Kraantje Pappie en Tabitha. Paul zijn lekker sound is te horen tijdens Oranjefestival In The Mix!  

Mental Theo
Deze man heeft geen introductie meer nodig! Een van de vaders van de elektronische muziek zoals we die vandaag de dag kennen en wordt gezien als een van de grondleggers van de happy hardcore. Wie kent hem niet? Mental Theo zal voor de nodige bpm’s zorgen op de vrijdagavond en het tempo even flink opvoeren! 

The Partysquad
Los met de heupjes! We gaan housen in de pauze. De bazen van de club komen naar Oranjefestival Renswoude. The Partysquad is al jaren actief in de wereldwijde dancescene maar nog steeds ontzettend relevant. Waar de heren van The Partysquad verschijnen wordt het sowieso een feest! Daredevils
Vier jaar terug stonden zij al op het Oranjebal XL podium en braken de complete tent af. Dat deden zij ook bij The Voice tijdens de blind auditions waar ze bij team Waylon onderdak vonden. De Daredevils is een jonge verfrissende band die klassieke en hedendaagse nummers feilloos door elkaar spelen en mixen. Dus zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een muzikale tornado in aantocht! Deze mega rockers gaan ervoor zorgen dat Oranjefestival Renswoude In The Mix zal ontpoppen tot een groot feest! 


BEN JE JE TICKETS KWIJT?
Je kunt jouw e-tickets hier opnieuw opvragen.  

Officiële ticketpartner van Oranjefestival Renswoude Live is Your Ticket Provider. Let op: We raden je af om tickets van derden te kopen. De echtheid van deze tickets kunnen we niet garanderen. Opkopers als Viagogo en TopTicketShop zijn niet betrouwbaar. 

OVERMACHT/ANNULERING
1. In geval van overmacht heeft de Organisatie het recht het Evenement geheel of gedeeltelijk te annuleren of te organiseren op een andere datum.

2. Onder het begrip ‘overmacht’ als bedoeld in dit artikel wordt mede verstaan, alle onvoorziene omstandigheden die buiten schuld of toedoen van de Organisatie zijn ontstaan zoals; het afzeggen door artiest(en), brand, staking, slechte weersomstandigheden, etc. 

3. Als het Evenement als gevolg van of in verband met overmacht geheel wordt geannuleerd voordat het Evenement is begonnen, zal de Organisatie het aankoopbedrag (exclusief fees) van het Toegangsbewijs vergoeden. De Bezoeker kan ten opzichte van de Organisatie geen aanspraak maken op enige (schade)vergoeding anders dan de restitutie van het aankoopbedrag. Er wordt pas tot restitutie overgegaan na afgifte van een origineel, geldig en onbeschadigd Toegangsbewijs door de Bezoeker aan de Organisatie. In andere gevallen, bestaat geen aansprak op restitutie