ORANJEFESTIVAL LIVE

Het zal voor niemand als een verrassing komen dat de datum van Oranjefestival Renswoude weer verplaatst gaat worden. Gekeken is naar verplaatsing naar najaar 2021 met behoud van alle artiesten maar dit is niet haalbaar gebleken. Verplaatsing naar 2022 is daarom onvermijdelijk. Ook hebben wij niet alle artiesten vast kunnen houden door veranderde voorwaarden voor 2022. Voor het Oranjebal op de zaterdag heeft het geen gevolgen en kunnen wij nog steeds bieden wat je van ons verwacht. Daarom blijven kaarten voor het Oranjebal nog een jaar geldig! 

Bij de vrijdagavond gaat het programma zo ver op de schop dat we terug naar de tekentafel gaan. Omdat we niet exact hetzelfde kunnen bieden dan waar je nu een kaartje voor hebt gekocht, bieden we je de mogelijkheid om de kaarten om te ruilen voor Oranjebalkaarten op de zaterdag (let op, minimale leeftijd is 18 jaar) of je geld terug te krijgen. Voor het omruilen of teruggave van het geld van de kaarten gaan we een moment maken bij een van de horecalocaties in Renswoude zodra deze weer open mogen. Daarom vragen wij onze onlinekanalen in de gaten te houden voor waar en wanneer we deze omruilactie zullen organiseren. Degene die een e-ticket hebben voor de vrijdagavond zullen al wel hun geld retour ontvangen.  

BEN JE JE TICKETS KWIJT?
Je kunt jouw e-tickets hier opnieuw opvragen.  

OfficiĆ«le ticketpartner van Oranjefestival Renswoude Live is Your Ticket Provider. Let op: We raden je af om tickets van derden te kopen. De echtheid van deze tickets kunnen we niet garanderen. Opkopers als Viagogo en TopTicketShop zijn niet betrouwbaar. 

OVERMACHT/ANNULERING
1. In geval van overmacht heeft de Organisatie het recht het Evenement geheel of gedeeltelijk te annuleren of te organiseren op een andere datum.

2. Onder het begrip ‘overmacht’ als bedoeld in dit artikel wordt mede verstaan, alle onvoorziene omstandigheden die buiten schuld of toedoen van de Organisatie zijn ontstaan zoals; het afzeggen door artiest(en), brand, staking, slechte weersomstandigheden, etc. 

3. Als het Evenement als gevolg van of in verband met overmacht geheel wordt geannuleerd voordat het Evenement is begonnen, zal de Organisatie het aankoopbedrag (exclusief fees) van het Toegangsbewijs vergoeden. De Bezoeker kan ten opzichte van de Organisatie geen aanspraak maken op enige (schade)vergoeding anders dan de restitutie van het aankoopbedrag. Er wordt pas tot restitutie overgegaan na afgifte van een origineel, geldig en onbeschadigd Toegangsbewijs door de Bezoeker aan de Organisatie. In andere gevallen, bestaat geen aansprak op restitutie