Oranjefestival Live

Hij is terug! Een feest voor alle leeftijden in Renswoude. Waar het Oranjebal nog steeds een 18+ feest is, komen wij nu met Oranjefestival Renswoude Live!

Een hele avond live muziek met drie top acts van Nederlandse bodem. Tussen de bands zal de gastheer/-dj de tent lekker in beweging houden. De avond bouwt op in tempo en zal uitbarsten in een groot feest! Gewoon goede muziek om naar te luisteren en op te feesten. Oranjefestival Renswoude Live is een feestavond in onze megatent, voor alle leeftijden toegankelijk! Deze avond krijg je echt het festival gevoel, in alle leeftijdsgroepen. Met de line-up hebben we daar ook rekening mee gehouden. Zoals je van ons gewend bent, als we met iets nieuws komen dan pakken we het gelijk groots aan! Dit is nu al de dikste line-up in de geschiedenis van onze Oranjevereniging..

KRAANTJE PAPPIE
De koning van de feesttent, Kraantje Pappie komt vrijdagavond 30 april 2021 naar Renswoude! Met een lading aan showeffecten en zoveel bekende nummers als Liefde in de Lucht, Vallende Ster, Traag, Ja! en Nacht, zijn recente samenwerking met Guus Meeuwis en een ode aan het bekendste nummer van laatst genoemde.. kan een feestgarantie worden afgegeven! 🎉🥳

SNELLE EN DE LIEVE JONGENS BAND
Snelle is hot! Prijs na prijs haalt deze Nederlandse rapper binnen. Met Reünie, Lippenstift en Zij Kent Mij stond hij zelfs met drie nummers tegelijk in de top 40 van Nederland. Daarmee is hij populair bij veel verschillende leeftijdsgroepen en past hij perfect op Oranjefestival Renswoude Live! De grootste hitmachine van 2019 pakt door in 2020 en is aankomend jaar voor het eerst te bewonderen in de regio. Waar? Tijdens Oranjefestival Renswoude Live natuurlijk! 🎙🎉 Snelle is één van de populairste artiesten van dit moment. Die moet je gezien hebben!

DAREDEVILS
Twee jaar terug stonden zij al op het Oranjebal XL podium en braken de complete tent af. Dat deden zij ook bij The Voice dit seizoen tijdens de blind auditions waar ze bij team Waylon onderdak vonden. De Daredevils is een jonge verfrissende band die klassieke en hedendaagse nummers feilloos door elkaar spelen en mixen. Dus zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een muzikale tornado in aantocht! Deze mega rockers gaan ervoor zorgen dat Oranjefestival Renswoude Live zal worden afgesloten zoals wij dat in Renswoude als beste kunnen. In een groot feest!

GASTHEER: DJ MAUS
Zijn hele leven is Maurice al bezig met muziek. Zoals iedere DJ begonnen op brugklasfeestjes, verjaardagspartijtjes en barbecues in de tuin. Daarna volgden de schoolfeesten, bruiloften en partijen. Maar het echte werk begon toen hij de hele zomer kon draaien in Lloret de Mar. De clubs, de strandfeesten en in de winter ook de feesten op de piste kwamen hierna. Sinds 1999 draait Maus elk jaar zowel in de zomer als in de winter veel in het buitenland, in o.a. Spanje, Portugal, Bulgarije, Frankrijk, Oostenrijk. Hoogtepunt daarbij zijn de afgelopen Olympische Winterspelen in Zuid-Korea waar hij als huis-dj in het Holland Heineken House heeft gedraaid en zijn de Vrienden Van Amstel Live erbij gekomen als vaste prik in januari!

Oranjefestival Renswoude opent vrijdag 30 april 2021 om 19.30 de poorten, neem je legitimatiebewijs mee als je bier of een wijntje wil hebben. Het programma is van 20.00-01.00 uur.

We verwachten dat Oranjefestival Renswoude Live al snel uitverkocht zal zijn, wees dus gewaarschuwd! Kaarten kosten €19,50 euro ex fee en zijn nu te koop:

BEN JE JE TICKETS KWIJT?
Je kunt jouw e-tickets hier opnieuw opvragen.  

Officiële ticketpartner van Oranjefestival Renswoude Live is Your Ticket Provider. Let op: We raden je af om tickets van derden te kopen. De echtheid van deze tickets kunnen we niet garanderen. Opkopers als Viagogo en TopTicketShop zijn niet betrouwbaar. 

OVERMACHT/ANNULERING
1. In geval van overmacht heeft de Organisatie het recht het Evenement geheel of gedeeltelijk te annuleren of te organiseren op een andere datum.

2. Onder het begrip ‘overmacht’ als bedoeld in dit artikel wordt mede verstaan, alle onvoorziene omstandigheden die buiten schuld of toedoen van de Organisatie zijn ontstaan zoals; het afzeggen door artiest(en), brand, staking, slechte weersomstandigheden, etc. 

3. Als het Evenement als gevolg van of in verband met overmacht geheel wordt geannuleerd voordat het Evenement is begonnen, zal de Organisatie het aankoopbedrag (exclusief fees) van het Toegangsbewijs vergoeden. De Bezoeker kan ten opzichte van de Organisatie geen aanspraak maken op enige (schade)vergoeding anders dan de restitutie van het aankoopbedrag. Er wordt pas tot restitutie overgegaan na afgifte van een origineel, geldig en onbeschadigd Toegangsbewijs door de Bezoeker aan de Organisatie. In andere gevallen, bestaat geen aansprak op restitutie