Mag ik roken?

In afgesloten ruimtes en in tenten mag niet gerookt worden. Ook e-smoken wordt niet geaccepteerd. Als organisatie worden wij hierop gecontroleerd en beboet, dus is het logisch dat wij daar zelf op het festivalterrein ook op controleren.

Stoer even een biertje naar het podium gooien?

Ik zou het niet doen. Wordt dit gezien zowel fysiek als op onze camera’s dan wordt je onmiddellijk verwijderd van ons festival terrein. Wij staan voor de veiligheid van de artiesten, techniekmedewerkers, vrijwilligers en de peperdure apparatuur wat in onze tenten staat.

Ben je iets verloren?

Dit kan je op het terrein ophalen mits we daar nog aanwezig zijn tijdens de afbouw. Daarna kan je contact opnemen met info@ovrenswoude.nl en kijk ook op facebook waar ook gevonden voorwerpen opgezet worden.

Geen 18 en alcohol.

Bezoekers onder de 18 jaar mogen geen alcohol kopen en niet in het bezit zijn van alcohol. Het is als 18+er verboden om alcohol door te geven aan een persoon onder de 18 jaar. Wij worden hier als organisatie op gecontroleerd, dus is het logisch … Lees verderGeen 18 en alcohol.

Zijn er kluisjes?

Nee er zijn geen kluisjes. Koningsdag is er geen garderobe aanwezig. De beide feestavonden is er een garderobe waar je je jas kan inleveren.