Ik kan helaas niet meer naar het evenement komen, maar ik heb gekozen voor de ticketgarantie. Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn geld terugkrijg?

Wanneer je gekozen hebt voor onze ticketgarantie is het mogelijk om in bepaalde situaties je geld terug te ontvangen. Bekijk deze link: https://www.yourticketprovider.nl/ticketgarantie voor onze voorwaarden. Mocht de reden van annulering vallen onder de ticketgarantievoorwaarden willen wij je vragen het schadeformulier in te vullen en terug te sturen. Daarbij … Lees verderIk kan helaas niet meer naar het evenement komen, maar ik heb gekozen voor de ticketgarantie. Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn geld terugkrijg?

Ik ben wel lid van de Oranje Vereniging maar ik heb geen brief ontvangen hoe ik mijn toegangskaartjes voor Koningsdag kan krijgen?

Dit jaar sturen we geen polsbandjes op zoals je van ons gewend bent. Je ontvangt een brief waarin staat wat je moet doen om de 2 toegangstickets voor leden te verkrijgen. Vanaf 22 april kunt u uw toegangstickets in de email verwachten. Geen brief gehad? … Lees verderIk ben wel lid van de Oranje Vereniging maar ik heb geen brief ontvangen hoe ik mijn toegangskaartjes voor Koningsdag kan krijgen?

Het event is uitverkocht, hoe kom ik alsnog aan tickets?

Tickets kopen via facebook of marktplaats raden wij niet aan vanwege de relatief hoge kans op fraude. Er zijn meerdere websites waarop tweedehands tickets worden aangeboden. Wij raden ticketswap.nl aan.Voor meer informatie klik op de tweedehands tickets link onderaan deze pagina.