FAQ

Hier vind je de meest gestelde vragen over Oranjefestival Renswoude. Staat je vraag hier niet tussen neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Algemeen

Nee dit is niet toegestaan. Hierop wordt ook gecontroleerd.

Bezoekers onder de 18 jaar mogen geen alcohol kopen en niet in het bezit zijn van alcohol. Het is als 18+er verboden om alcohol door te geven aan een persoon onder de 18 jaar. Hier wordt op gecontroleerd

Kinderen tot en met 15 jaar hebben gratis toegang op Koningsdag

Je wordt onmiddellijk verwijderd van ons festival terrein en aansprakelijk gesteld voor de geleden schade. Wij staan voor de veiligheid van de artiesten, techniekmedewerkers, vrijwilligers, bezoekers en de peperdure apparatuur wat in onze tenten staat. Geleden schade kan bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend bestaan uit: schade wegens het niet afmaken van een optreden, schade aan apparatuur of schade foor fysiek letsel.

Dit kan je op het terrein ophalen mits we daar nog aanwezig zijn tijdens de afbouw. Daarna kan je contact opnemen met info@ovrenswoude.nl en kijk ook op facebook waar ook gevonden voorwerpen opgezet worden.

Nee, de zaterdagavond is 18+ je komt niet binnen als je nog geen 18 bent. We zien je graag volgend jaar bij het Oranjebal XL.

Nee, de vrijdagavond is echt voor alle leeftijden.

In afgesloten ruimtes en in tenten mag niet gerookt worden. Als organisatie worden wij hierop gecontroleerd en beboet, dus is het logisch dat wij daar zelf op het festivalterrein ook op controleren.

Bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs, welke op verzoek moet worden getoond.

Het is verboden om de nooduitgangen onnodig te openen of te blokkeren dit voor ieders veiligheid.

Het adres is het weiland ter hoogte van Ubbeschoterweg 10, 3927CJ Renswoude. Daar is ook mogelijkheid om op aanwijzing van de verkeersregelaar de auto of de fiets te parkeren. We adviseren iedereen zoveel mogelijk met de fiets te komen als dat mogelijk is.

Het lidnummer is terug te vinden op de bankafschrijving van de contributie. Kan je het echt niet vinden mail naar steven@ovrenswoude.nl

De oranje muntjes zijn in 2023 nog bruikbaar. De witte muntjes niet. Onze muntjes zijn twee jaar te gebruiken!! Dit jaar 2023 wordt er weer een nieuwe kleur munten uitgegeven.

Nee er zijn geen kluisjes. Koningsdag is er geen garderobe aanwezig. De beide feestavonden is er een garderobe waar je je jas kan inleveren.

Tickets

Naast de ticketgelden, worden er ook nog Service- en Transactiekosten gerekend. Het verschilt per evenement hoe hoog deze bedragen zijn. Ook kan het zijn dat je (per ongeluk) de ticketgarantie hebt aangeklikt. Mocht dit niet de bedoeling zijn geweest. Neem dan direct na aankoop contact met ons op via info@yourticketprovider.nl

Tickets kopen via facebook of marktplaats raden wij niet aan vanwege de relatief hoge kans op fraude. Er zijn meerdere websites waarop tweedehands tickets worden aangeboden. Wij raden ticketswap.nl aan.
Voor meer informatie klik op de tweedehands tickets link onderaan deze pagina.

De tickets kunnen terecht zijn gekomen in de spambox. Mocht je jouw ticket(s) daar niet in terug vinden, vraag dan je ticket opnieuw aan via: https://www.yourticketprovider.nl/ticketopvragen

Ja dit kan. Om je ticket te verkopen raden wij tweedehands ticketsites ticketswap.nl aan.

Ja dit kan. Om je ticket te verkopen raden wij tweedehands ticketsites ticketswap.nl aan.

  • Ja dit kan. Je kunt de naam op het ticket veranderen door de mail met het onderwerp ‘link naar je tickets’ op te zoeken. In deze mail klik je wederom op ‘aankoop afronden’ en daarna bij het ticket op ‘pas aan & verzend opnieuw’. Hier kun je de naam en eventueel e-mailadres aanpassen en opnieuw versturen. Let wel op, hetzelfde ticket met dezelfde barcode wordt nogmaals verstuurd. Enkel de naam op het ticket is aangepast. Ieder ticket heeft een unieke barcode die slechts één keer gescand kan worden.
  • Het kan, maar je hoeft je ticket niet te printen aangezien de organisatie jouw ticket kan scannen van je mobiele telefoon. Yourticketprovider streeft naar zo min mogelijk papierverspilling. Houd er wel rekening mee dat je mobiel voldoende is opgeladen, zodat je geen problemen krijgt bij de entree van het event.

Dit jaar sturen we geen polsbandjes op zoals je van ons gewend bent. Je ontvangt een brief waarin staat wat je moet doen om de 2 toegangstickets voor leden te verkrijgen. Vanaf 22 april kunt u uw toegangstickets in de email verwachten.

Geen brief gehad? Stuur een mail met je naam en adres en dan kijken we het even in het systeem na of alle gegevens juist zijn. Het emailadres wat je hiervoor kan gebruiken is: info@ovrenswoude.nl

Als je je ticket(s) nog niet hebt ontvangen vanwege een foutief e-mailadres, is dit natuurlijk vervelend. Neem hiervoor contact met ons op en vermeld hierbij het referentienummer van de betaling en het foutieve mailadres. Als dit allemaal in orde is, sturen wij jou opnieuw de bestelde tickets toe.

De toegangstickets worden vanaf 22 april naar het ingevulde email adres verzonden.

Wanneer je gekozen hebt voor onze ticketgarantie is het mogelijk om in bepaalde situaties je geld terug te ontvangen. Bekijk deze link: https://www.yourticketprovider.nl/ticketgarantie voor onze voorwaarden. Mocht de reden van annulering vallen onder de ticketgarantievoorwaarden willen wij je vragen het schadeformulier in te vullen en terug te sturen. Daarbij ontvangen wij graag een bewijsstuk van reden van annulering.

Wanneer het evenement plaatsvindt, maar jij niet meer in de gelegenheid bent om het evenement te bezoeken en dus je bestelling wilt annuleren of wijzigen, zal je hiervoor contact op moeten nemen met de organisatie. Aan het annuleren van de aankoop zitten helaas wel kosten verbonden. Dit in verband met de kosten die de organisatie hiervoor moet maken. De kosten hiervan zijn 6 euro per ticket. Deze worden dus in mindering gebracht op de terugbetaling. Je kan natuurlijk ook je ticket zelf via facebook of veilig via ticketswap verkopen.

Dit jaar werken wij alleen met online ticket verkoop. Dus bied iemand je een hardcopy ticket aan. Koop deze niet. Je komt alleen binnen met een e-ticket. (deze mag uiteraard wel uitgeprint zijn. Om er zeker van te zijn dat je festival tickets echt zijn koop ze alleen via deze link: https://www.oranjefestivalrenswoude.nl/tickets/