FAQ

Hier vind je de meest gestelde vragen over Oranjefestival Renswoude. Staat je vraag hier niet tussen neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Algemeen

Nee, de vrijdagavond is echt voor alle leeftijden.

Ja, deze muntjes zijn alleen dit jaar nog te gebruiken.

Nee dit is niet toegestaan. Hierop wordt ook gecontroleerd.

Dit kan je op het terrein ophalen mits we daar nog aanwezig zijn tijdens de afbouw. Daarna kan je contact opnemen met info@ovrenswoude.nl en kijk ook op facebook waar ook gevonden voorwerpen opgezet worden.

Bezoekers onder de 18 jaar mogen geen alcohol kopen en niet in het bezit zijn van alcohol. Het is als 18+er verboden om alcohol door te geven aan een persoon onder de 18 jaar. Wij worden hier als organisatie op gecontroleerd, dus is het logisch dat wij daar zelf ook op controleren.

Stuur een mail met je naam en adres en dan kijken we het even in het systeem na of alle gegevens juist zijn. Het emailadres wat je hiervoor kan gebruiken is: info@ovrenswoude.nl

Nee, de zaterdagavond is 18+ je komt niet binnen als je nog geen 18 bent. We zien je graag volgend jaar bij het Oranjebal XL.

In afgesloten ruimtes en in tenten mag niet gerookt worden. Ook e-smoken wordt niet geaccepteerd. Als organisatie worden wij hierop gecontroleerd en beboet, dus is het logisch dat wij daar zelf op het festivalterrein ook op controleren.

Ik zou het niet doen. Wordt dit gezien zowel fysiek als op onze camera’s dan wordt je onmiddellijk verwijderd van ons festival terrein. Wij staan voor de veiligheid van de artiesten, techniekmedewerkers, vrijwilligers en de peperdure apparatuur wat in onze tenten staat.

Nee er zijn geen kluisjes. Koningsdag is er geen garderobe aanwezig. De beide feestavonden is er een garderobe waar je je jas kan inleveren.

Tickets

Naast de ticketgelden, worden er ook nog Service- en Transactiekosten gerekend. Het verschilt per evenement hoe hoog deze bedragen zijn. Ook kan het zijn dat je (per ongeluk) de ticketgarantie hebt aangeklikt. Mocht dit niet de bedoeling zijn geweest. Neem dan direct na aankoop contact met ons op via info@yourticketprovider.nl

Tickets kopen via facebook of marktplaats raden wij niet aan vanwege de relatief hoge kans op fraude. Er zijn meerdere websites waarop tweedehands tickets worden aangeboden. Wij raden ticketswap.nl aan.
Voor meer informatie klik op de tweedehands tickets link onderaan deze pagina.

De tickets kunnen terecht zijn gekomen in de spambox. Mocht je jouw ticket(s) daar niet in terug vinden, vraag dan je ticket opnieuw aan via: https://www.yourticketprovider.nl/ticketopvragen

Ja dit kan. Om je ticket te verkopen raden wij tweedehands ticketsites ticketswap.nl aan.
Voor meer informatie klik op de tweedehands tickets link onderaan deze pagina.

  • Ja dit kan. Je kunt de naam op het ticket veranderen door de mail met het onderwerp ‘link naar je tickets’ op te zoeken. In deze mail klik je wederom op ‘aankoop afronden’ en daarna bij het ticket op ‘pas aan & verzend opnieuw’. Hier kun je de naam en eventueel e-mailadres aanpassen en opnieuw versturen. Let wel op, hetzelfde ticket met dezelfde barcode wordt nogmaals verstuurd. Enkel de naam op het ticket is aangepast. Ieder ticket heeft een unieke barcode die slechts één keer gescand kan worden.
  • Het kan, maar je hoeft je ticket niet te printen aangezien de organisatie jouw ticket kan scannen van je mobiele telefoon. Yourticketprovider streeft naar zo min mogelijk papierverspilling. Houd er wel rekening mee dat je mobiel voldoende is opgeladen, zodat je geen problemen krijgt bij de entree van het event.

Als je je ticket(s) nog niet hebt ontvangen vanwege een foutief e-mailadres, is dit natuurlijk vervelend. Neem hiervoor contact met ons op en vermeld hierbij het referentienummer van de betaling en het foutieve mailadres. Als dit allemaal in orde is, sturen wij jou opnieuw de bestelde tickets toe.

Dit jaar werken wij alleen met online ticket verkoop. Dus bied iemand je een hardcopy ticket aan. Koop deze niet. Je komt alleen binnen met een e-ticket. (deze mag uiteraard wel uitgeprint zijn. Om er zeker van te zijn dat je festival tickets echt zijn koop ze alleen via deze link: https://www.oranjefestivalrenswoude.nl/tickets/