Oranjebal XL

Het feest waar Renswoude en wijde omgeving (18+) elk jaar weer voor in de rij staat om kaarten te kunnen bemachtigen. En terecht. Ons Oranjebal XL staat bekend om het goede geluid, de mooie lichtshows en de fantastische sfeer die wij vanaf de opening meteen al met elkaar maken. De LED schermen, lazers, confetti, gemoedelijke sfeer, het foodcourt en dit jaar ook de cocktailbar zijn de ingrediënten voor een fantastische avond!

Vanaf 21:00 uur tot 01:00 uur is een dubbele line-up geprogrammeerd op de Mainstage en in het nieuwe Kraaiennest. Festivalterrein open om 19.30 uur. Entree sluit om 21.00 uur i.v.m. de opening van de feestavond.

Mainstage


Hier alle namen van de line-up van de Megatent op Oranjebal XL dit feest wil je echt niet missen:

Emma Heesters werd bekend in 2019 door het programma “Beste Zangeres van 2019” en ze werd nog populairder door Vrienden van Amstel Live 2022. Tijdens Oranjebal XL horen we haar graag de sterren van de hemel zingen. “Loop niet weg”, “Waar ga je heen” zijn nummers die iedereen wel kent.

Royal Beat speelt kneitervette medleys recht in your face weet Royal Beat als geen ander hoe je de haringen uit een feesttent blaast. Er is geen genre dat onaangetast blijft. Van hardstyle tot hardrock, en via ABBA langs J Balvins reggeaton tot Snollebollekes

Feest DJ Ruud met zijn wereldberuchte “Gas op die lollie” zet hij elk feest op z’n kop. Gewapend met een arsenaal aan eigen hitsingles en originele partytricks, tovert hij elk event om tot een wervelwind van pure gekkigheid. Daarom komt deze meest geboekte DJ van Nederland naar Renswoude. Om je geen seconde stil te laten staan en de megatent op zijn kop te zetten.

Wat verwacht je van een volkszanger uit Deventer van Turkse afkomst, die op zijn derde al op de theaterschool zat?? Juist! Dat! Een optreden met passie. Ammar Bozoglu werd bekend door een Dumpert filmpje waarop hij tijdens zijn werk in de kebabzaak “Ik Leef Mijn Eigen Leven” van André Hazes zingt. Ammar heeft ne een eigen single, een hit met Snelle en zingt het repertoire van Nederlandse volkszangers op de hoofdpodia van grote festivals. Dus: oefen vast op je Hazes- en Alberti-sound en zing straks uit volle borst mee.

Als je jezelf geen rapper of zanger wil noemen maar entertainer, dan weet je wat wij zoeken in Renswoude. Toen Sjaak van de Randstad naar de Achterhoek vertrok vond hij zichzelf helemaal terug. Dat resulteerde in grote feesttent hits met “Trompetisto” en “Stap voor Stap”. Door zijn samenwerking op het nummer “Oh het is weekend” hoor je zijn stem al jaren iedere stapavond voorbij komen. Zijn eigenzinnige stemgeluid en onnavolgbare flow leveren in combinatie met hilarische punch-lines en een flinke dosis charisma een stijl waar echte feestliefhebbers van smullen!

Het Kraaiennest


Afgelopen jaar al net zo vol als de Megatent en daarmee zijn populariteit meer dan bewezen. Daarom dit jaar terug en een nog mooier programma. Als de megatent net niet biedt wat je smaak is, dan ga je het hier wel vinden!

Geen nummer is te gek voor deze populaire muzikanten, dus jij vraagt, zij spelen! Booming Pianos is gebaseerd op het duellerende piano-concept, dat al jaren een grote hit is in Amerika. Twee om twee wisselen de pianisten/zangers elkaar af en zorgen, samen met de drummer, voor top entertainment! Op basis van voorkeuren van de zaal, voeren de Booming Pianos het optreden op tot een ware climax.De entertainers schromen niet om midden tussen het publiek en staand op de vleugels de meest swingende nummers ten gehore te brengen. Dus geef aan welk lied je wilt horen en het komt je tegemoet!

De neven van der Veer maken de avond met de Booming Pianos compleet. Albert van der Veer is een van de DJ’s van Dicebox Drive In Show uit Scherpenzeel. Hij is al meer dan 30 jaar DJ. De passie van Albert is draaien en presenteren. Wat je ook in zijn shows terug ziet. In de show van deze avond is hij de gangmaker op het gebied van de 90’s.

Ed van der Veer. Is specialist en gangmaker op het gebied van de 70’s en 80’s op deze avond. Vroeger was hij bekende DJ in Scherpenzeel en Ede (Down Town). Leuk weetje Ed is geboren op 29 april, dus dat wordt een uitgebreide verjaardag in Het Kraaiennest 🎉 .

Ed is al lang met DJ-pensioen, maar maakt voor Oranjefestival Renswoude Het Kraaiennest 2023 een uitzondering. Het motto van deze twee heren voor deze avond is Classics Up Tempo. 🔥 En dit wil je zeker niet missen!!

De Dans en Sjans Arena.

Ook vanavond kan je terecht in de Dans en Sjans Arena om even lekker te feesten en te dansen en wie weer een beetje te sjansen:

Vanavond is DJ Rick die al vele malen op de podia’s van Het Oranjefestival plaats heeft genomen aan de beurt. DJ Rick gaat jullie de haringen uit de tent laten springen.

Koop nu je Tickets!
Let op! De toegang is vanaf 18 jaar. Het feest is de afgelopen edities steevast uitverkocht, zo ook in 2022! Dus koop nu hieronder snel je ticket!

Wil je weten wat je kan verwachten? Check hier de foto’s van 2022:

BEN JE JE TICKETS KWIJT?
Je kunt jouw e-tickets hier opnieuw opvragen.  

Officiële ticketpartner van Oranjefestival Renswoude is Your Ticket Provider. Let op: We raden je af om tickets van derden te kopen. De echtheid van deze tickets kunnen we niet garanderen. Opkopers als Viagogo en TopTicketShop zijn niet betrouwbaar. 

OVERMACHT/ANNULERING
1. In geval van overmacht heeft de Organisatie het recht het Evenement geheel of gedeeltelijk te annuleren of te organiseren op een andere datum.

2. Onder het begrip ‘overmacht’ als bedoeld in dit artikel wordt mede verstaan, alle onvoorziene omstandigheden die buiten schuld of toedoen van de Organisatie zijn ontstaan zoals; het afzeggen door artiest(en), brand, staking, slechte weersomstandigheden, etc. 

3. Als het Evenement als gevolg van of in verband met overmacht geheel wordt geannuleerd voordat het Evenement is begonnen, zal de Organisatie het aankoopbedrag (exclusief fees) van het Toegangsbewijs vergoeden. De Bezoeker kan ten opzichte van de Organisatie geen aanspraak maken op enige (schade)vergoeding anders dan de restitutie van het aankoopbedrag. Er wordt pas tot restitutie overgegaan na afgifte van een origineel, geldig en onbeschadigd Toegangsbewijs door de Bezoeker aan de Organisatie. In andere gevallen, bestaat geen aansprak op restitutie