Oranjebal XL

Het Oranjebal XL blijft de topper die het is! Snelle change-overs tussen de acts waardoor de avond als een mix in elkaar overloopt. Dat in combinatie met de grootse showelementen, een uitzonderlijke combinatie van een groot podium, adembenemend decor en de beste partyknallers die de wereld heeft voortgebracht is dit het feest van het jaar waar je bij wil zijn! Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en genieten van een douche aan confetti, knallende CO2 kanonnen en een stortvloed aan muzikaliteit, een waar spektakel voor iedere bezoeker! 

En elk jaar weer vernieuwend zijn, dat is waar het Oranjebal XL voor staat. Zo is het Oranjebal XL uitgegroeid tot het feest der feesten van onze regio.  Iedere editie wordt het voor ons weer moeilijker. Als je de lijst met artiesten doorleest die al op het podium zijn verschenen tijdens het Oranjebal XL, dan vraag je je oprecht af, met wat gaan ze nu dan komen? En het is ons weer gelukt! We zijn weer vernieuwend! Het Oranjebal blijft innovatief, elk jaar kent zijn eigen thema. Het thema dit jaar is Vrienden van het Oranjebal XL!

Na artiesten als Jan Smit, Gerard Joling, Di-Rect, Nielson, Snollebollekes en de Handsome Poets, is het op zaterdag 1 mei 2021 de beurt aan een complete nieuwe line-up!

GERS PARDOEL
Ik Neem je Mee, Bagagedrager, en Louise… Gers Pardoel komt naar de Vrienden van het Oranjebal XL! Nog steeds hoor je regelmatig Gers op de radio met zijn meest bekende nummers en recent was hij nog te zien in de Masked Singer als het konijn. Zaterdag 1 mei 2021 komt hij naar Renswoude om een flink feestje te bouwen met ons. Dat wordt een partijtje lekker meeblèren!

JEROEN VAN DER BOOM
Niemand kon de afgelopen jaren om Jeroen van der Boom heen. Hoewel hij altijd bekend heeft gestaan als een groot talent en zijn hand niet omdraaide voor presentatieklussen, imitaties of optredens als allround entertainer vallen met het verschijnen van zijn hit Jij Bent Zo in 2007 alle puzzelstukjes op de juiste plaats. De mega-hit staat wekenlang op één en blijft in de hoogste regionen staan. Daarna blijft Jeroen ongekend populair en is inmiddels een vaste waarde van de toppers. Met zijn piano was hij al eens op ons jubileumfeest en kan daarom met recht een vriend van het Oranjebal XL worden genoemd!

ZANGER KAFKE
Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Met het nummer Springen wordt Kafke in 2018 echt bekend bij het grote publiek. Door zijn meest recente samenwerking met Feest DJ Ruud scoort hij op nieuw een partyknaller en is hij te horen in alle kroegen, feesttenten en festivals in Nederland! Dat gaat volop meezingen, springen en feesten worden!

HARD2GET
Afgelopen jaar in The Voice bekendheid gekregen en afgelopen jaar al op grote festivals gestaan zoals de Zwarte Cross. Alles brengt Hard2Get met vuur en passie. Fris en explosief walsen deze vrienden over het feest met de allerlaatste hits van Ronnie Flex en Kraantje Pappie om daarna mee te zingen met alle classics van vroeger, het Hollandse lied of Hardstyle meestampers. Na het feest wil je ook hun vriend worden!

BEATBUSTERS
Na de comeback in 2019 zijn de publieksvrienden ook dit jaar in hoogst eigen persoon weer terug op het feest der feesten van de regio! De Beatbusters! 

Kaarten kosten €19,50 euro ex fee en zijn alleen nog maar online te koop. Let op! De toegang is vanaf 18 jaar. Het feest is de afgelopen edities steevast uitverkocht, wees dus gewaarschuwd want op dit moment is al 97% van de tickets verkocht!

Wil je weten wat je kan verwachten? Check hier de foto’s van 2019:

BEN JE JE TICKETS KWIJT?
Je kunt jouw e-tickets hier opnieuw opvragen.  

Officiële ticketpartner van Oranjefestival Renswoude Live is Your Ticket Provider. Let op: We raden je af om tickets van derden te kopen. De echtheid van deze tickets kunnen we niet garanderen. Opkopers als Viagogo en TopTicketShop zijn niet betrouwbaar. 

OVERMACHT/ANNULERING
1. In geval van overmacht heeft de Organisatie het recht het Evenement geheel of gedeeltelijk te annuleren of te organiseren op een andere datum.

2. Onder het begrip ‘overmacht’ als bedoeld in dit artikel wordt mede verstaan, alle onvoorziene omstandigheden die buiten schuld of toedoen van de Organisatie zijn ontstaan zoals; het afzeggen door artiest(en), brand, staking, slechte weersomstandigheden, etc. 

3. Als het Evenement als gevolg van of in verband met overmacht geheel wordt geannuleerd voordat het Evenement is begonnen, zal de Organisatie het aankoopbedrag (exclusief fees) van het Toegangsbewijs vergoeden. De Bezoeker kan ten opzichte van de Organisatie geen aanspraak maken op enige (schade)vergoeding anders dan de restitutie van het aankoopbedrag. Er wordt pas tot restitutie overgegaan na afgifte van een origineel, geldig en onbeschadigd Toegangsbewijs door de Bezoeker aan de Organisatie. In andere gevallen, bestaat geen aansprak op restitutie