Koningsdag

Oranjefestival Renswoude is het gezelligste festival van de regio Renswoude, Utrecht, Veenendaal, Ede, Wageningen, Amersfoort, Barneveld

Cross spektakel op Koningsdag!

Leve de Cross! De cross blijft op Koningsdag maar het is een nieuw jaar en dus ook nieuwe plannen. In grote lijnen is het concept wel gelijk gebleven voor Koningsdag. De inmiddels succesvolle dorpslunch, kidsdorp en het horecaplein keren terug en er gaat wederom gecrost worden met auto’s. Alleen gaan wij daar twee klassen aan toevoegen! Want zoals jullie gewend zijn van deze organisatie hebben wij altijd weer nieuwe ideeën en verbeteringen!

De nieuwe klassen gaan bestaan uit een brommer- en kinderklasse. Maximaal spektakel, de hele middag! Ieder jaar zijn wij op zoek naar meer spektakel en gekkigheid voor toeschouwers maar ook voor deelnemers! Inschrijving start 6 januari tijdens de Nieuwjaarsmarkt in sporthal De Hokhorst.

De nieuwe klassen gaan bestaan uit een brommer- en kinderklasse.  Maximaal spektakel, de hele middag! Ieder jaar zijn wij op zoek naar meer spektakel en gekkigheid voor toeschouwers maar ook voor deelnemers! Inschrijving start 6 januari tijdens de Nieuwjaarsmarkt in sporthal De Hokhorst. De reglementen komen rond de jaarwisseling online.

We keren ook dit jaar weer met onze festiviteiten terug op het land achter de Total in Renswoude.

Inschrijven? Dat kan nu hier!