fbpx
Ga naar de inhoud
Home » Tickets

Tickets

Koop hier de enige echte officiële tickets voor Oranjefestival Renswoude en schrijf je in voor deelname aan de crazy cross. 

Lees hieronder meer informatie over de tickets. Daaronder vind je de buttons van de evenementen om de tickets te kopen.

 

Koningsdag / Dorpslunch

 • Toegang tot het feestterrein kost €10 per persoon, voor personen van 16 jaar en ouder. Voor kinderen van 15 jaar en jonger is de toegang gratis.
 • Voor leden van Oranjevereniging Renswoude geldt dat begin april 2 gratis toegangsbewijzen worden toegestuurd naar het mailadres dat bij ons bekend is. Deze toegangsbewijzen geven toegang tot het feestterrein en tot de Dorpslunch vanaf 11:30 uur.   
 • Voor niet-leden van Oranjevereniging Renswoude geldt dat de poort open gaat om 12:30 uur en dat zij dus niet deelnemen aan de Dorpslunch.


In The Mix:

 • Tickets voor In The Mix kosten €20 per persoon.
 • Bij aankoop van een Groepsticket voor 8 feestgangers kost een ticket €15 per persoon.


Oranjebal XL:

 • Tickets voor Oranjebal XL kosten €27,50 per persoon.
 • Oranjebal XL is alleen toegankelijk voor 18+. Aan de poort wordt de ID gecheckt.
 • Groepstickets worden niet verkocht voor Oranjebal XL. 


Oranje-BBQ

 • De tickets voor de Oranje-BBQ gaan vanaf midden februari in de verkoop.  
 

Cross

 • Deelname voor Carnaval op Wielen kost €20 per persoon. In dit bedrag is de toegang tot het feestterrein inbegrepen.  Iedere deelnemer moet zich inschrijven en het reglement accepteren. Per auto kunnen tijdens een manche zoveel personen rijden als er veilige (goedgekeurde) zitplaatsen zijn. Indien de wens is dat in verschillende manches verschillende personen in de auto rijden, dan kan dat ook. Dan moeten ook deze “nieuwe” deelnemers zich inschrijven en de reglementen accepteren. Iedere persoon schrijft zich apart in. 
 • Deelname voor de Driewielerklasse kost €20 per persoon. In dit bedrag is de toegang tot het feestterrein inbegrepen.  Per driewieler kunnen zich meerdere personen inschrijven, echter rijden die in verschillende manches.
 • Deelname voor de Kids Cross is gratis. Er moet wel ingeschreven worden.
 • Voor alle klassen geldt dat de algemene voorwaarden (reglementen) moeten worden geaccepteerd. 
Crazy Cross inschrijven renswoude oranjefestival koningsdag

De officiële ticketpartner van Oranjefestival Renswoude is Eventix.

Let op: We raden het af om tickets van derden te kopen. De echtheid van deze tickets kunnen we niet garanderen. Opkopers als Viagogo en TopTicketShop zijn niet betrouwbaar. 

OVERMACHT/ANNULERING

 1. In geval van overmacht heeft de Organisatie het recht het Evenement geheel of gedeeltelijk te annuleren of te organiseren op een andere datum.
 2. Onder ‘overmacht’ als bedoeld in artikel 1 wordt mede verstaan: alle onvoorziene omstandigheden die buiten schuld of toedoen van de Organisatie zijn ontstaan zoals; het afzeggen door artiest(en), brand, staking, slechte weersomstandigheden, etc. 
 3. Als het Evenement als gevolg van of in verband met overmacht geheel wordt geannuleerd voordat het Evenement is begonnen, zal de Organisatie het aankoopbedrag (exclusief fees) van het Toegangsbewijs vergoeden. De Bezoeker kan ten opzichte van de Organisatie geen aanspraak maken op enige (schade)vergoeding anders dan de restitutie van het aankoopbedrag.
 4. Tot restitutie wordt pas overgegaan na afgifte van een origineel en geldig Toegangsbewijs door de Bezoeker aan de Organisatie. In andere gevallen, is aanspraak op restitutie niet mogelijk.